An Unbiased View of su kaçak tespiti

Wiki Article

banyomun tavanında sarı-siyah küfileümsü bir kabarma ile beraber damlatma problemim mevcut. Üst kat komşuma durumu dile getirdiğimde kendilerinden kaynaklanmadığını ve banyo-tuvaletlerinde onarım yaptırdıklarını dile getiriyorlar. Problemin daha üst katlardan veyahut havalandırma boşluğundaki pis su giderlerinden kaynaklanabileceğini iddia ediyorlar.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı yardımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Sıhhi Tesisat Kontrolü: Klozet, lavabo, banyo veya mutfak muslukları gibi sıhhi tesisat ekipmanlarında herhangi bir sızıntı veya su birikintisi olup olmadığını kontrol edin. Bu ekipmanlardan sızan su, su kaçağına işaret edebilir.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğUnited kingdom su tesisatınızı check ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz su kaçak tespiti ile buluyoruz.

Ekiplerimiz yaşanılan sorunun %a hundred çözüme kavuştuğuna emin olduktan sonra yaptığı tüm işlerde 1 sene garanti belgesi vererek çalışmalara son verir ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak oradan ayrılır.

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa su tesisatçısı sürede su kaçağı tamir edilir.

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan su kaçağı tespit borunun 5 – 10 metre uzağına yayılabilir.

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam su kaçak tespiti hayirli islerin olsun

Bodrum katımda sürekli su geliyor yağmur yağdığında çok normalde hafif su var kamera attırdım bi sonuç çıkmadı

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çok uyguladığımız su kaçağı bulma su kaçağı tespit yöntemlerini sıralıyoruz:

Report this wiki page